Afhaal traiteurlijst

Home  >>  Afhaal traiteurlijst

Willen jullie thuis zonder zorgen dineren onder vrienden, kunnen jullie gerust onze gerechten bestellen uit onze afhaalfolder.
Vraag gerust inlichtingen over onze mogelijkheden, heel het jaar door op 0496/17.83.52.

Mogen wij vragen bestellingen tijdig te plaatsen omdat wij werken met dagverse marktproducten.
Voor de Kerst- en Nieuwjaarsperiode, graag bestellen voor 15 december. 

Afhaal traiteurlijst

Hoofdgerechten
(Min 2 pers hetzelfde gerecht)

Vis & Schaaldieren

  • ½ Kreeft 600 gr “La Maison Du Terroir” in schoonzicht of om warm te serveren € 25
  • Zeebaars met Zuiders Groentjes € 18
  • Normandische tongfilets € 24
  • Noordzeevisvangst fijne groentjes en duchesse-aardappel € 22
  • Grietbot in Nantuasaus € 24
  • Kabeljauw à la Flamande € 18

Vlees

  • Lamskroontje Moutarde Meaux € 26
  • Kalfslende in portosaus € 24
  • Kalkoen à la Normande € 18
  • Fazant in de room met wildgarnituur € 24
  • Hertekalf Grand-Veneur met wildgarnituur € 26

Traiteur – Losse Afhaalgerechten

Entrée

  • Rauwe Gemarineerde Zalm & Sint-Jacobsnoot, Limoen € 14,00
  • ½ Kreeft 500 gr “Belle Vue” (per 2 pers.) € 25,00 p.p.
  • Gratiné van Sint-Jacobsnoot in Champagnesaus € 14,00
  • Roomsoep tomaat – Agnes Sorel – Witloof € 9,00/l.
  • Noordzeevissoep € 15,00/l.

Plateau Fruits de Mer

6 oesters n°3     – ½ krab –  ½ kreeft -4 langoustines – 6 Franse  garnalen – bullots, grijze garnalen

en  kreukels                                                                                                                                    € 54,00 p.p.

Huitres – Oesters

  • Per dozijn en geopend – 12 stuks                                                                          € 21,00 p.p.

Marktmenu 1   € 29,00 p.p.       

Noordzeevisvangst  met fijne groentjes in champagnesaus

***

Suprème Parelhoen à la Normande, marktgroentjes en Dauphiné-aardappel

 

Marktmenu 2   € 45,00 p.p.

Slaatje Perigourdine met ganzenlever gerookte eend en kwartel

***

Wit van kabeljauw  met groentenstoemp & Nantua

***

Kalfslende in portosaus seizoensgroentjes en aardappelgratin