Menu Terroir Gourmand oktober-november 2017

Home  >>  Menu Terroir Gourmand oktober-november 2017

Menu Terroir Gourmand
Van vrijdag 13 oktober tot en met donderdag 16 november 2017

 

AMUSES, Kleine degustatie uit onze Terroir-keuken
*
SINT-JACOBSNOOT, Herfstslaatje met rode biet
*
BOSCHAMPIGNONS, Crème & wilde eend
*
***GRIETBOT, Filet uit de oven, Brabants witlof en Rieslingsaus
*
FAZANT-HEN, Filet in crépinette & rookspek à la Normande
Of HAZERUG, nootjes in wildgarnituur & poivrade-saus
Suppl. € 5,00 p.p.
*
ZOETE LEKKERNIJ, suggestie van de Chef
of specialiteit NORMANDISCHE PANNENKOEK,
gekarameliseerd, geflambeerd met calvados,
vanille-ijs

Prijs: € 55,00 p.p. voor het volledige menu
Aangepaste kwaliteitswijnen aan € 23,00 p.p.
De Menu Petit Gourmand € 40,00 p.p. voor dezelfde menu
zonder ***GRIETBOT
Aangepaste wijnen bij menu verkorte versie aan € 18,00 p.p.