Menu Terroir Gourmand november-december 2017

Home  >>  Menu Terroir Gourmand november-december 2017

Menu Terroir Gourmand
Van vrijdag 17 november tot en met donderdag 21 december 2017

AMUSES, Kleine degustatie uit onze Terroir-keuken
*
HAAS & GANZENLEVER, Terrine met een dressing
van sinaasappel-kardemom, gegrilde kramiek
*
BUTTERNUT, Crème met gember & fazant
*
***KWARTEL, uit de oven, graanmosterd,
groene kool en spekjes
*
HERTEKALF, Filet in herfstgarnituur,
“poivrade” & amandelkroketten
*
ZOETE LEKKERNIJ, Suggestie van de Chef
of specialiteit NORMANDISCHE PANNENKOEK,
gekarameliseerd, geflambeerd met calvados,
vanille-ijs

Prijs: € 55,00 p.p. voor het volledige menu
Aangepaste kwaliteitswijnen aan € 23,00 p.p.
Menu Petit Gourmand aan € 40,00 p.p. voor dezelfde menu
zonder ***KWARTEL
Aangepaste wijnen bij menu verkorte versie aan € 18,00 p.p.