Menu Terroir Gourmand januari 2018

Home  >>  Menu Terroir Gourmand januari 2018

Menu Terroir Gourmand
Van zaterdag 6 januari tot en met donderdag 1 februari 2018

AMUSES, Kleine degustaties uit onze Terroir-keuken
*
ZEEKREEFT, Carpaccio & kort gebakken Sint-Jacobsnoot
in een truffeldressing
*
WITLOF , Cappuccino met huisgerookte zalm
*
***TONGFILETS, Fijne groentjes & champagnesaus
*
KALFSTOURNEDOS “Rossini”, Marktgroentjes & aardappelgratin
*
ZOETE LEKKERNIJ, Suggestie van de Chef
of specialiteit NORMANDISCHE PANNENKOEK,
gekarameliseerd, geflambeerd met calvados,
vanille-ijs

Prijs: € 55,00 p.p. voor het volledige menu
Aangepaste kwaliteitswijnen aan € 23,00 p.p.

Menu Petit Gourmand aan € 40,00 p.p. voor dezelfde menu
zonder ***TONGFILETS
Aangepaste wijnen bij menu verkorte versie aan € 18,00 p.p.