Traiteur

Home  >>  Traiteur

Willen jullie thuis zonder zorgen dineren onder vrienden, kunnen jullie gerust onze gerechten bestellen uit onze afhaalfolder.
Vraag gerust inlichtingen over onze mogelijkheden, heel het jaar door.
Mogen wij vragen bestellingen tijdig te plaatsen omdat wij werken met dagverse marktproducten.

 

 

Traiteurlijst 2017 in La Maison du Terroir

 

Menu °1 à € 30,00 p.p.

 

– “Nage” van waterkers, fijne pasta en rivierpalingfilets
– Wit van kabeljauw op Vlaamse wijze met broodkruim en peterselie, stoemp van soepgroentjes in een witte wijnsaus verrijkt met blond bier Hoegaarden
– Filet van Mechelse koekoek in een portsaus, seizoensgroentjes & Charlotte aardappel

 

Menu °2 à € 45,00 p.p.

– Huisgemarineerde Zalm “Gravlax” in een zoetzuur mosterdsausje
– Noordzeevisvangst met fijne groentjes in een champagnesaus 
– Kalfslende “Rossini” met seizoensgroentjes en aardappelgratin

 

Voorgerechten & Soepen

 

– “Marbré van Ganzenlever, huisbereide bosduifterrine en gerookte eend, frisse notensla
dressing van sinaasappel, port en rode bessen 12,00
– Huisgemarineerde Noorse zalm “Gravlax” in een zoetzure mosterddressing 12, 00
– Noordzeevissoep 15,00/l.

 

Hoofdgerechten

 

Kabeljauwfilet “Dugléré”met tomaat, ui en witte wijn en Duchesse aardappel € 16,00
Grietbotfilet “Nantua” in een groentenstoofpotje en kasteelaardappelen € 22,00
Tongfilets “Champagne” met Brabants witlof, shitakes & Duchesse aardappel € 22,00
½ kreeft van 600 gr. met fijne groentjes, blanke boter en Basmati rijst per 2 pers. € 25,00 p.p.
Plateau Fruits de mer per 2 pers. € 46,00 p.p.
Lamskroontje “Moutarde Meaux” met marktgroentjes en aardappelgratin € 22,00
Kalfslende “Bordelaise” rode wijn en sjalot, marktgroentjes en aardappelgratin € 22,00
Parelhoenfilet “à la crème”met Calvados, marktgroentjes en amandelkroketten € 16,00
Kalkoen met champignons duxelle in bladergebak, marktgroentjes en aardappelkroketten € 16,00

 

 

Bestel tijdig voor een goed verloop
Tel.: 059/44.81.01